Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny malinowy krem.Do tortów,ciastek,babeczek.POLECAM!
Maliny zasypujemy cukrem i doprowadzamy do wrzenia.Nastepnie przecieramy przez sitko.Mus malinowy dajemy do garnka,dodajemy jajka,zóltka,sok z cytryny i za ponoca rózgi dobrze mieszamy na malym ogniu doprowadzajac do wrzenia.
Dodajemy maslo,chwile mieszamy do zageszczenia cremu.
Cur jest gotowy,przelewamy do sloiczka ,zostawiamy do ostygniecia.W lodówce szczelnie zamkniety mozemy przechowywac do 2 tygodni!
SMACZNEGO!
Knedle były niegdyś popularną potrawą ze względu na łatwy dostęp do prostych,...
Odsłon: 1572
Sos kurkowy który dzisiaj przygotowałam jest bardzo smaczny. Jego gęstość uzy...
Odsłon: 54
Bardzo lubię takie oto keksy. Mój keks który polecam jest delikatny ,wilgotny...
Odsłon: 69
Sposób na ogórki kiszone w soku własnym podejrzałam na pewnym filmie. Wszyscy...
Odsłon: 9
Sos kurkowy który dzisiaj przygotowałam jest bardzo smaczny. Jego gęstość uzy...
Odsłon: 54
Bardzo lubię takie oto keksy. Mój keks który polecam jest delikatny ,wilgotny...
Odsłon: 69
Sposób na ogórki kiszone w soku własnym podejrzałam na pewnym filmie. Wszyscy...
Odsłon: 9
Składniki
Maliny zasypujemy cukrem i doprowadzamy do wrzenia.Nastepnie przecieramy przez sitko.Mus malinowy dajemy do garnka,dodajemy jajka,zóltka,sok z cytryny i za ponoca rózgi dobrze mieszamy na malym ogniu doprowadzajac do wrzenia. Dodajemy maslo,chwile mieszamy do zageszczenia cremu.
Cur jest gotowy,przelewamy do sloiczka ,zostawiamy do ostygniecia.W lodówce szczelnie zamkniety mozemy przechowywac do 2 tygodni! SMACZNEGO!
Przepisy Dodatki
Dodatki
Domowy smalec
Dodatki
Miodowy chleb z ziarnami złotego lnu na zakwasie i kawałku surowego ciasta pieczony w liściach chrzanu
Dodatki
Sos czosnkowy
Dodatki
Surówka z buraków
Domowy smalec
Domowy smalec to słonina pokrojona w drobną kostkę lub zmielona przez maszynk...
Odsłon: 79
Miodowy chleb z ziarnami złotego lnu na zakwasie i kawałku surowego ciasta pieczony w liściach chrzanu
Idealnie wypieczony chleb na zakwasie długo zachowuje świeżość oraz strukturę...
Odsłon: 36