Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1934
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2589
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1934
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2589
Składniki
Marchew umyć ,oskrobać i pokroić w 3-4 mm talarki. Masło rozpuścić w rondelku ,wrzucić marchew ,smażyć 4 min. Zalać niewielką ilością wody (ok pół szklanki) i dusić na średnim ogniu 12 min. Oprószyć mąką ,doprawić do smaku solą ,pieprzem oraz sokiem z cytryny. Dusić jeszcze 5 min.