Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 706
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8718
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3116
Polecam.
Odsłon: 1917
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 706
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8718
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3116
Polecam.
Odsłon: 1917
Składniki
Marchew umyć ,oskrobać i pokroić w 3-4 mm talarki. Masło rozpuścić w rondelku ,wrzucić marchew ,smażyć 4 min. Zalać niewielką ilością wody (ok pół szklanki) i dusić na średnim ogniu 12 min. Oprószyć mąką ,doprawić do smaku solą ,pieprzem oraz sokiem z cytryny. Dusić jeszcze 5 min.