Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) Pyszny dodatek do mięs
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Składniki
Marchewki obrałem ,pokroiłem w plasterki. Ugotowałem al dente. Na głębokiej patelni roztopiłem masło ,dodałem cukier i syrop. Włożyłem marchewki ,dusiłem do czasu aż się skarmelizowały (ok. 15 min). Podałem gorące.