Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy dodatek do dania głównego
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 1012
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 232
Bułaczanka to tradycyjna kiszka z mięsem wieprzowym pochodząca z województwa...
Odsłon: 2183
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 1012
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 232
Bułaczanka to tradycyjna kiszka z mięsem wieprzowym pochodząca z województwa...
Odsłon: 2183
Składniki
ma patelni rozpuszczamy masło i dodajemy zamrożoną marchewkę
gdy marchewka zmięknie a woda z rozmrożonej marchewki odparuje dodajemy miód i całość dobrze mieszamy
gdy marchewka jest na tyle miękka że nadaje się do jedzenia zdejmujemy z ognia (lub płyty - zależy kto co ma :) posypujemy sezamem i dokładnie mieszamy
smacznego