Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
marchewka do obiadu w nieco innej pysznej odsłonie, okraszona bułką tartą tak jak fasolka szparagowa lub kalafior. Marchewka w takiej wersji będzie z pewnością często u mnie gościła...
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7222
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2683
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20193
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 582
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 801
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7222
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2683
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20193
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 582
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 801
Składniki
Obraną marchewkę kroimy na około 5 cm słupki. Przekładamy do garnka; zalewamy wodą z dodatkiem soli i płaskiej łyżeczki cukru. Gotujemy do miękkości przez ok 8 minut. Podgotowaną marchewkę odcedzamy.
Na patelni roztapiamy masło wsypujemy bułkę tartą i prażymy całość na małym do zrumienienia bułki tartej. Na patelnię z bułką wsypujemy marchewkę i przesmażamy ze 3 minuty na małym ogniu.