Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marchewka gotowana z fasolką szparagową zagęszczona odrobiną mąki to pyszny dodatek do dania z mięsem. Marchewkę z fasolką podawać na ciepło.
Fasolka szparagowa z marchewką to bardzo smaczny dodatek do obiadu na ciepło....
Odsłon: 4101
Fasolka szparagowa w wekach to sposób na zamknięcie smaków lata w słoikach. D...
Odsłon: 7340
Przepis dnia
Pyszne, proste i tanie danie obiadowe, które przygotujecie bez włączania piec...
Odsłon: 427
Przepis dnia
Pyszne, proste i tanie danie obiadowe, które przygotujecie bez włączania piec...
Odsłon: 427
Składniki
Obraną marchewkę pokroić w kostkę, zalać wodą tak żeby się zanurzyła, przykryć i gotować do miękkości. Fasolkę ugotować w osolonej wodzie, osączyć, pokroić na kawałeczki. Do miękkiej marchewki dodać surowe masło, wymieszać. Następnie dodać fasolkę, mąkę wymieszaną z odrobiną wody, zagotować. Doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Sos tysiąca wysp
Dodatki
Sosik czosnkowy
Dodatki
Niezawodny sos holenderski
Dodatki
Pasta do chleba z makreli w oleju.
Sos tysiąca wysp
Sos tysiąca wysp to wspaniały dodatek do frytek, zapiekanek, domowego kebaba,...
Odsłon: 201
Sosik czosnkowy
Prosty i szybki przepis na sosik czosnkowy. Smaczny i nadający sie do różnych...
Odsłon: 166