Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marchewka gotowana z fasolką szparagową zagęszczona odrobiną mąki to pyszny dodatek do dania z mięsem. Marchewkę z fasolką podawać na ciepło.
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 76
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 210
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 263
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 427
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 76
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 210
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 263
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 427
Składniki
Obraną marchewkę pokroić w kostkę, zalać wodą tak żeby się zanurzyła, przykryć i gotować do miękkości. Fasolkę ugotować w osolonej wodzie, osączyć, pokroić na kawałeczki. Do miękkiej marchewki dodać surowe masło, wymieszać. Następnie dodać fasolkę, mąkę wymieszaną z odrobiną wody, zagotować. Doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny.