Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marchewka gotowana z fasolką szparagową zagęszczona odrobiną mąki to pyszny dodatek do dania z mięsem. Marchewkę z fasolką podawać na ciepło.
Jest to pyszne ciasto na biszkopcie, z kremem z mlekiem w proszku i ryżem pre...
Odsłon: 460
Kurczak w sosie pomarańczowym to danie nawiązujące do kuchni orientalnej. Jes...
Odsłon: 3070
Bezowy deser cytrynowy wymaga nieco pracy i czasu poświęconego na pieczenie c...
Odsłon: 2147
Zapiekane ziemniaki z duszoną cebulą mogą być świetną alternatywą dla podobne...
Odsłon: 9859
Jest to pyszne ciasto na biszkopcie, z kremem z mlekiem w proszku i ryżem pre...
Odsłon: 460
Kurczak w sosie pomarańczowym to danie nawiązujące do kuchni orientalnej. Jes...
Odsłon: 3070
Bezowy deser cytrynowy wymaga nieco pracy i czasu poświęconego na pieczenie c...
Odsłon: 2147
Zapiekane ziemniaki z duszoną cebulą mogą być świetną alternatywą dla podobne...
Odsłon: 9859
Składniki
Obraną marchewkę pokroić w kostkę, zalać wodą tak żeby się zanurzyła, przykryć i gotować do miękkości. Fasolkę ugotować w osolonej wodzie, osączyć, pokroić na kawałeczki. Do miękkiej marchewki dodać surowe masło, wymieszać. Następnie dodać fasolkę, mąkę wymieszaną z odrobiną wody, zagotować. Doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny.