Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marchewka gotowana z fasolką szparagową zagęszczona odrobiną mąki to pyszny dodatek do dania z mięsem. Marchewkę z fasolką podawać na ciepło.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 497
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1826
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 376
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 497
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1826
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 376
Składniki
Obraną marchewkę pokroić w kostkę, zalać wodą tak żeby się zanurzyła, przykryć i gotować do miękkości. Fasolkę ugotować w osolonej wodzie, osączyć, pokroić na kawałeczki. Do miękkiej marchewki dodać surowe masło, wymieszać. Następnie dodać fasolkę, mąkę wymieszaną z odrobiną wody, zagotować. Doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny.