Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i bardzo prosta w przygotowaniu masa śmietanowa z mascarpone, idealna do przełożenia różnych ciast i tortu.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 43
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 89
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 43
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 89
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Składniki
Do wysokiego naczynia włóż dobrze schłodzoną śmietanę, chwilę ubij i dodaj cukier puder wymieszany ze śmietan-fix.
Ubijaj do uzyskania odpowiedniej konsystencji, nie ubijaj zbyt długo wystarcza 3-4 minuty żeby nie „przebić „ śmietany, dodaj serki i pastę waniliową i wymieszaj do połączenia składników.
Masa jest bardzo sztywna i idealna do różnych ciast, tortów czy deserów.