Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i bardzo prosta w przygotowaniu masa śmietanowa z mascarpone, idealna do przełożenia różnych ciast i tortu.
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 177
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 174
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 456
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 113
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 177
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 174
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 456
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 113
Składniki
Do wysokiego naczynia włóż dobrze schłodzoną śmietanę, chwilę ubij i dodaj cukier puder wymieszany ze śmietan-fix.
Ubijaj do uzyskania odpowiedniej konsystencji, nie ubijaj zbyt długo wystarcza 3-4 minuty żeby nie „przebić „ śmietany, dodaj serki i pastę waniliową i wymieszaj do połączenia składników.
Masa jest bardzo sztywna i idealna do różnych ciast, tortów czy deserów.