Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka pachnąca masłem kruszonką do ciast i deserów .
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1784
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14342
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19468
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13142
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1784
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14342
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19468
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13142
Składniki
Masło rozpuść i wystudź. Do miski wsyp mąkę ze szczyptą soli, dodaj cukier i cukier waniliowy następnie masło szybko zagnieść kruszonkę na dowolnej wielkości okruszki, ja lubię takie większe kawałki na cieście. Przed posypaniem ciasta wstaw na chwilę do lodówki.