Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka pachnąca masłem kruszonką do ciast i deserów .
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 219
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 2919
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4465
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 219
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 2919
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4465
Składniki
Masło rozpuść i wystudź. Do miski wsyp mąkę ze szczyptą soli, dodaj cukier i cukier waniliowy następnie masło szybko zagnieść kruszonkę na dowolnej wielkości okruszki, ja lubię takie większe kawałki na cieście. Przed posypaniem ciasta wstaw na chwilę do lodówki.