Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1101
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11256
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 360
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 395
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1101
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11256
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 360
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 395
Składniki
Kostkę masła ustawić na dłuższym, wąskim boku i wyciąć sylwetkę baranka. Nie musi być równo. Z odciętego masła zrobić wełenkę. Przeciskać małe porcje masła przez wyciskarkę do czosnku i przylepiać do baranka. Można zrobić rogi. U mnie z papryki i oczy np z goździków, a uszka listków bukszpanu. Udekorować wg uznania. Miłej zabawy. Smacznego.