Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1226
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 446
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3396
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 964
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1226
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 446
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3396
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 964
Składniki
Kostkę masła ustawić na dłuższym, wąskim boku i wyciąć sylwetkę baranka. Nie musi być równo. Z odciętego masła zrobić wełenkę. Przeciskać małe porcje masła przez wyciskarkę do czosnku i przylepiać do baranka. Można zrobić rogi. U mnie z papryki i oczy np z goździków, a uszka listków bukszpanu. Udekorować wg uznania. Miłej zabawy. Smacznego.