Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mówią, że to najzdrowsze masło świata. Jest bardzo szybkie w wykonaniu i nie zawiera ani grama tłuszczu zwierzęcego.
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 16854
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 636
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 4032
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 430
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 16854
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 636
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 4032
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 430
Składniki
Awokado myję, przecinam na pół, wyciągam z niego pestkę i wrzucam do miski. Rozdrabniam za pomocą blendera. Dodaję sól i sok z cytryny, uważając żeby razem z nim nie wypadły pestki. Wszystkie składniki dokładnie miksuję. Podobno można przechowywać w lodówce do 12 godzin. Ja część zamroziłam.