Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mówią, że to najzdrowsze masło świata. Jest bardzo szybkie w wykonaniu i nie zawiera ani grama tłuszczu zwierzęcego.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 34136
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 346
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 79
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 349
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9130
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 34136
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 346
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 79
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 349
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9130
Składniki
Awokado myję, przecinam na pół, wyciągam z niego pestkę i wrzucam do miski. Rozdrabniam za pomocą blendera. Dodaję sól i sok z cytryny, uważając żeby razem z nim nie wypadły pestki. Wszystkie składniki dokładnie miksuję. Podobno można przechowywać w lodówce do 12 godzin. Ja część zamroziłam.