Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciągle ta sama gotowana fasolka? trzeba trochę zmienić. Bardzo prosty szybki sposób na fasolkę, polecam.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1028
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4666
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1323
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1028
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4666
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1323
Składniki
1. Obcinamy końcówki z fasolki, kroimy na pół i gotujemy w osolonej wodzie
2. Z papryki usuwamy gniazda i kroimy w drobne paseczki
3. Po ugotowaniu fasolkę odlewamy i przekładamy do naczynia żaroodpornego.
4. Mieszamy z sosem meksykańskim.
5. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach i posypujemy nim fasolkę.
6. Na koniec dekorujemy papryką.
7. Zapiekamy do chwili rozpuszczenia sera.
8. Fasolka gotowa . 9. Smacznego.