Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciągle ta sama gotowana fasolka? trzeba trochę zmienić. Bardzo prosty szybki sposób na fasolkę, polecam.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 186
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 66
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 96
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 186
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 66
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 96
Składniki
1. Obcinamy końcówki z fasolki, kroimy na pół i gotujemy w osolonej wodzie
2. Z papryki usuwamy gniazda i kroimy w drobne paseczki
3. Po ugotowaniu fasolkę odlewamy i przekładamy do naczynia żaroodpornego.
4. Mieszamy z sosem meksykańskim.
5. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach i posypujemy nim fasolkę.
6. Na koniec dekorujemy papryką.
7. Zapiekamy do chwili rozpuszczenia sera.
8. Fasolka gotowa . 9. Smacznego.