Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciągle ta sama gotowana fasolka? trzeba trochę zmienić. Bardzo prosty szybki sposób na fasolkę, polecam.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 172
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 286
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 172
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 286
Składniki
1. Obcinamy końcówki z fasolki, kroimy na pół i gotujemy w osolonej wodzie
2. Z papryki usuwamy gniazda i kroimy w drobne paseczki
3. Po ugotowaniu fasolkę odlewamy i przekładamy do naczynia żaroodpornego.
4. Mieszamy z sosem meksykańskim.
5. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach i posypujemy nim fasolkę.
6. Na koniec dekorujemy papryką.
7. Zapiekamy do chwili rozpuszczenia sera.
8. Fasolka gotowa . 9. Smacznego.