Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przedstawiam przepis na warzywka do obiadu w nieco innej formie:). Kluczowe są tu małe, słodkie marchewki. Są łatwo dostępne, możemy kupić mrożone lub nie.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113085
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 471
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 806
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 603
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113085
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 471
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 806
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 603
Składniki
Marchewki gotujemy w osolonej wodzie do miękkości, około 10 minut.
Na patelni rozgrzewamy masło, dodajemy marchewkę, miód, sól i chilli. Smażymy chwilę mieszając by wszystkie składniki dobrze połączyły się z marchewką. Podajemy na ciepło lub na zimno.