Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny,zdrowy,"zimowy"miodek,który swój smak zawdzięcza dodanym przyprawom :)
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 470
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 9639
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13449
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2711
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 470
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 9639
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13449
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2711
Składniki
Do wyparzonego słoika wlać miód. W miodzie zanurzyć kawałki imbiru,anyżowe gwiazdki,laski cynamonu,skórkę pomarańczową oraz przekrojoną wzdłuż laskę wanilii.
Zamknięty słoik odstawić w zacienione miejsce na ok 1-2 tygodni (można co jakiś czas delikatnie wymieszać) Smacznego:)