Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny,zdrowy,"zimowy"miodek,który swój smak zawdzięcza dodanym przyprawom :)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 136
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 202
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1280
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 509
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 136
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 202
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1280
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 509
Składniki
Do wyparzonego słoika wlać miód. W miodzie zanurzyć kawałki imbiru,anyżowe gwiazdki,laski cynamonu,skórkę pomarańczową oraz przekrojoną wzdłuż laskę wanilii.
Zamknięty słoik odstawić w zacienione miejsce na ok 1-2 tygodni (można co jakiś czas delikatnie wymieszać) Smacznego:)