Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny,zdrowy,"zimowy"miodek,który swój smak zawdzięcza dodanym przyprawom :)
Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
Odsłon: 193
Szaszłyki caprese to doskonała przekąska na majówkę. Są lekkie, świeże i kusz...
Odsłon: 48
Kultowe ciastka kakaowe z mlecznym kremem w środku zna chyba każdy z nas. Wyp...
Odsłon: 1243
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 83
Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
Odsłon: 193
Szaszłyki caprese to doskonała przekąska na majówkę. Są lekkie, świeże i kusz...
Odsłon: 48
Kultowe ciastka kakaowe z mlecznym kremem w środku zna chyba każdy z nas. Wyp...
Odsłon: 1243
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 83
Składniki
Do wyparzonego słoika wlać miód. W miodzie zanurzyć kawałki imbiru,anyżowe gwiazdki,laski cynamonu,skórkę pomarańczową oraz przekrojoną wzdłuż laskę wanilii.
Zamknięty słoik odstawić w zacienione miejsce na ok 1-2 tygodni (można co jakiś czas delikatnie wymieszać) Smacznego:)