Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 450
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 37
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5690
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 968
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 253
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 38329
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 450
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 37
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5690
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 968
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 253
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 38329
Składniki
Ogórki pokroić w cieńkie plasterki.Cebulkę pokroić w talarki,nasolić 1 łyżeczką soli,zamieszać i odstawić by ogórki puściły sok. Ponieważ ja lubię ten sok z ogórków więc go nie odlewam. Jeśli nie lubicie można wylać. Dodać śmietanę ,pieprz, sok z cytryny wg.własnego smaku, zamieszać i danie gotowe. Smacznego życzę!