Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65094
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 571
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5801
Chcesz przygotować obiad na niedzielę, który nie tylko zachwyci wszystkich do...
Odsłon: 632
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65094
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 571
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5801
Chcesz przygotować obiad na niedzielę, który nie tylko zachwyci wszystkich do...
Odsłon: 632
Składniki
Ogórki pokroić w cieńkie plasterki.Cebulkę pokroić w talarki,nasolić 1 łyżeczką soli,zamieszać i odstawić by ogórki puściły sok. Ponieważ ja lubię ten sok z ogórków więc go nie odlewam. Jeśli nie lubicie można wylać. Dodać śmietanę ,pieprz, sok z cytryny wg.własnego smaku, zamieszać i danie gotowe. Smacznego życzę!