Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2374
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4474
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1494
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 435
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2374
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4474
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1494
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 435
Składniki
Ogórki pokroić w cieńkie plasterki.Cebulkę pokroić w talarki,nasolić 1 łyżeczką soli,zamieszać i odstawić by ogórki puściły sok. Ponieważ ja lubię ten sok z ogórków więc go nie odlewam. Jeśli nie lubicie można wylać. Dodać śmietanę ,pieprz, sok z cytryny wg.własnego smaku, zamieszać i danie gotowe. Smacznego życzę!