Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja mizerii nieco innej niż zwykle, bo z dodatkiem cebulki oraz twarogu. Idealny dodatek do obiadu. :)
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 172
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 168
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 439
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 107
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 172
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 168
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 439
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 107
Składniki
Ogórki umyć, obrać, pokroić w cienkie plasterki. Włożyć do miski, posolić i odstawić.
Cebulę obrać, pokroić w drobną kostkę.
Twaróg pokruszyć do osobnej miski, dodać śmietanę, popieprzyć i wymieszać.
Ogórki odcisnąć z soku. Dodać do nich cebulkę oraz sos i dokładnie wymieszać. Jeżeli lubimy koperek, to posypać nim mizerię. Smacznego! :)