Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oto jak robi mizerię moja córka.
Łyżka, łyżeczka, salaterka, nóż, obieraczka do warzyw
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1552
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 54
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1412
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 298
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1552
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 54
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1412
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 298
Składniki
Do naczynia wlewamy kefir oraz śmietanę. Dodajemy umyty i posiekany koperek i szczypiorek. Mieszamy.
Dodajemy do ogórków i mieszamy.
Ogórki obieramy ze skórki i myjemy, a następnie kroimy w plasterki.