Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oto jak robi mizerię moja córka.
Łyżka, łyżeczka, salaterka, nóż, obieraczka do warzyw
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 948
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5527
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8689
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17850
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 948
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5527
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8689
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17850
Składniki
Do naczynia wlewamy kefir oraz śmietanę. Dodajemy umyty i posiekany koperek i szczypiorek. Mieszamy.
Dodajemy do ogórków i mieszamy.
Ogórki obieramy ze skórki i myjemy, a następnie kroimy w plasterki.