Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mizeria na nowo pomysł ciekawy sprawdź polecam
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5006
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13517
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5865
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7609
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5006
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13517
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5865
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7609
Składniki
Sposób przygotowania : Zaczynamy od sosu do mizeri do miseczki dodajemy miód musztardę , sok z cytryny , sól Mieszamy i odstawiamy na kilka minut Porada Jeśli nie chcesz użyć soku z cytryny to proponuję użyć octu cytrynowego naprzykład kamis Ilość ta sama ogórki myjemy pod zimna wodą można je osuszyć na ręczniku papierowym potem obieramy i trzemy na plasterki lub kroimy nożem dodajemy śmietanę i mieszamy z sosem i przyprawamy koperkiem i przyprawą Tzatziki i pieprzem na górę dajemy pokrojoną w kosteczkę cebule dymkę Porada Jeśli nie chcesz użyć koperku polecam świeżą miętę lub kolendrę też świeżą