Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam bardzo prosty przepis na mizerię z ogórków zielonych i z dodatkiem koperku zielonego. Polecam
nóż, miska, tarka, łyżka,
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10361
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5962
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5306
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12796
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4558
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10361
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5962
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5306
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12796
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4558
Składniki
Ogórki obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach, dodać pokrojony koperek zielony oraz sól i pieprz do smaku, wymieszać i połączyć z jogurtem naturalnym i śmietaną. Na koniec do smaku doprawić octem lub sokiem z cytryny i cukrem. Podawać jako dodatek do obiadu. Smacznego
Przygotowanie składników.
Połączenie z przyprawami , jogurtem i śmietaną.
Mizeria gotowa do podania.