Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczna mizeria w serowej wersji
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113165
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 593
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 981
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 674
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113165
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 593
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 981
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 674
Składniki
Ogórki obrałem, pokroiłem w talarki, posoliłem. Odstawiłem na kwadrans. Przełożyłem na sitko, opłukałem, osączyłem z wody. Koperek i szczypior posiekałem. Ogórki, koperek i szczypior włożyłem do miski, dodałem śmietanę. Wymieszałem. Ser pokruszyłem, dodałem do mizerii, delikatnie wymieszałem. Do smaku doprawiłem solą i pieprzem.