Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie nazywamy mizerią, gdyż przygotowuje się je tak jak mizerię tyle że zamiast świeżych ogórków dodajemy kiszone
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 344
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1957
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3919
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3788
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 539
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 344
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1957
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3919
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3788
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 539
Składniki
Ogórki kiszone opłukać. Można obrać ze skórki lub zostawić ze skórką. Pokroić w cienkie plasterki lub zetrzeć na tarce o grubszych oczkach. Odstawić na kilka minut.
Śmietanę wymieszać z octem, pieprzem i solą*. Dodać do kiszonych ogórków. Można jeszcze przyprawić do smaku. Posypać posiekanym koperkiem. Takie ogórki są świetnym dodatkiem do mielonych kotletów
*Kiszone ogórki są zazwyczaj dość słone, więc z tą solą ostrożnie aby nie przesadzić