Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W moim domu jeden z obowiązkowych wiosennych dodatków obiadowych.
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 68
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 500
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 68
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 500
Składniki
Rzodkiewki myjemy i kroimy w plasterki, ogórka obieramy i również kroimy w plasterki, oprószamy delikatnie solą, mieszamy i odstawiamy na 5 minut. Po tym czasie z warzyw odlewamy utworzoną wodę, dodajemy posiekany szczypiorek i jogurt grecki. Mieszamy i doprawiamy do smaku.