Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odmieniona mizeria – nie z ogórków lecz z rzodkiewki z dodatkiem szczypiorku. Jest przepyszna i pasuje zarówno do ryb jak i do mięs.
1. Z rzodkiewki odcinamy ogonek i liście. Myjemy i za pomocą obieraczki do jarzyn kroimy w plasterki.
2. Szczypiorek drobno siekamy
3. Do miski dodaj rzodkiewkę, dodaj,szczypiorek, jogurt i dopraw solą i pieprzem. Odstaw na 10 minut.
Przepis dnia
kolejny przepis na sernik wiedeński, a do wypróbowania mam jeszcze kilka. Se...
Odsłon: 60541
Pyszny, puszysty wszystkim znany sernik wiedeński, klasycznie pieczony bez sp...
Odsłon: 41275
Przepis dnia
kolejny przepis na sernik wiedeński, a do wypróbowania mam jeszcze kilka. Se...
Odsłon: 60541
Pyszny, puszysty wszystkim znany sernik wiedeński, klasycznie pieczony bez sp...
Odsłon: 41275
Składniki
1. Z rzodkiewki odcinamy ogonek i liście. Myjemy i za pomocą obieraczki do jarzyn kroimy w plasterki. 2. Szczypiorek drobno siekamy 3. Do miski dodaj rzodkiewkę, dodaj,szczypiorek, jogurt i dopraw solą i pieprzem. Odstaw na 10 minut.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Aksamitny sos serowy do szparagów
Dodatki
Surówka z pekińskiej kapusty
Dodatki
Surówka z pekińskiej kapusty
Dodatki
Kiełbasa chuda podpiekana.
Aksamitny sos serowy do szparagów
Poznaj przepis na sos serowy do szparagów. Wychodzi kremowy, sycący i wyrazis...
Odsłon: 36
Surówka z pekińskiej kapusty
Smaczna, szybka kusząca smakiem surówka z kapusty pekińskiej. Dodatki do kap...
Odsłon: 74