Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odmieniona mizeria – nie z ogórków lecz z rzodkiewki z dodatkiem szczypiorku. Jest przepyszna i pasuje zarówno do ryb jak i do mięs.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1916
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3873
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3662
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 468
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1916
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3873
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3662
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 468
Składniki
1. Z rzodkiewki odcinamy ogonek i liście. Myjemy i za pomocą obieraczki do jarzyn kroimy w plasterki. 2. Szczypiorek drobno siekamy 3. Do miski dodaj rzodkiewkę, dodaj,szczypiorek, jogurt i dopraw solą i pieprzem. Odstaw na 10 minut.