Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie,polecam wypróbować.
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17650
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6700
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17650
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6700
Składniki
Obraną kalarepę pokroić w słupki,marchew w talarki.Gotować około 10 min. Osobno na patelce zrumienić cebulkę pokrojoną w kostkę. Gdy warzywa są miękkie odcedzić ,dodać zrumienioną cebulkę i chwilkę podsmażyć.Przyprawić do smaku pieprzem i solą. Na koniec dodać posiekany koperek.
Smacznego życzę!