Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie,polecam wypróbować.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 54
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 61
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 54
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 61
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Składniki
Obraną kalarepę pokroić w słupki,marchew w talarki.Gotować około 10 min. Osobno na patelce zrumienić cebulkę pokrojoną w kostkę. Gdy warzywa są miękkie odcedzić ,dodać zrumienioną cebulkę i chwilkę podsmażyć.Przyprawić do smaku pieprzem i solą. Na koniec dodać posiekany koperek.
Smacznego życzę!