Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta gości już na naszych stołach już od jakiegoś czasu, u mnie też nie mogło jej zabraknąć i to w najbardziej tradycyjnej postaci, taką lubimy najbardziej, a przy okazji jest z nią najmniej pracy. :)
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2137
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17968
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1981
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2137
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17968
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1981
Składniki
Kapustę umyć, obrać z większych liści, odciąć dolną, twardą część. Włożyć do garnka, zalać osoloną wodą i gotować do miękkości kapusty.
Zasmażka Masło rozpuścić w garnuszku, dodać bułkę tartą i wymieszać.
Ugotowaną kapustę odcedzić i polać obficie zasmażką.
Smacznego :)