Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta gości już na naszych stołach już od jakiegoś czasu, u mnie też nie mogło jej zabraknąć i to w najbardziej tradycyjnej postaci, taką lubimy najbardziej, a przy okazji jest z nią najmniej pracy. :)
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 207
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20266
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 207
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20266
Składniki
Kapustę umyć, obrać z większych liści, odciąć dolną, twardą część. Włożyć do garnka, zalać osoloną wodą i gotować do miękkości kapusty.
Zasmażka Masło rozpuścić w garnuszku, dodać bułkę tartą i wymieszać.
Ugotowaną kapustę odcedzić i polać obficie zasmażką.
Smacznego :)