Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta gości już na naszych stołach już od jakiegoś czasu, u mnie też nie mogło jej zabraknąć i to w najbardziej tradycyjnej postaci, taką lubimy najbardziej, a przy okazji jest z nią najmniej pracy. :)
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9300
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 972
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1127
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9300
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 972
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1127
Składniki
Kapustę umyć, obrać z większych liści, odciąć dolną, twardą część. Włożyć do garnka, zalać osoloną wodą i gotować do miękkości kapusty.
Zasmażka Masło rozpuścić w garnuszku, dodać bułkę tartą i wymieszać.
Ugotowaną kapustę odcedzić i polać obficie zasmażką.
Smacznego :)