Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam kapustę pod każdą postacią, w takiej, wegańskiej wersji jest pysznym dodatkiem do mięsnego dania, może być też samodzielnym daniem
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2588
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 741
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1537
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14021
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2588
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 741
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1537
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14021
Składniki
1. kapustę drobno posiekać, zalać wodą, zagotować, odcedzić, 2. selera i marchew zetrzeć na grubej tarce, cebulę i pora pokroic, pomidory obrać ze skóry, pokroić, dodać wszystko do kapusty, wlać 1-2 łyżki oleju, podlać gorąca wodą, doprawić ziarenkami smaku i sola, dusić na małym ogniu, gdy kapusta bedzie prawie miękka, dodac koncentrat, posiekana natkę, doprawić do smaku, dusic jeszcze kilka minut, smacznego