Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam kapustę pod każdą postacią, w takiej, wegańskiej wersji jest pysznym dodatkiem do mięsnego dania, może być też samodzielnym daniem
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3521
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 530
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1062
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 131
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3521
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 530
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1062
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 131
Składniki
1. kapustę drobno posiekać, zalać wodą, zagotować, odcedzić, 2. selera i marchew zetrzeć na grubej tarce, cebulę i pora pokroic, pomidory obrać ze skóry, pokroić, dodać wszystko do kapusty, wlać 1-2 łyżki oleju, podlać gorąca wodą, doprawić ziarenkami smaku i sola, dusić na małym ogniu, gdy kapusta bedzie prawie miękka, dodac koncentrat, posiekana natkę, doprawić do smaku, dusic jeszcze kilka minut, smacznego