Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
opcjonalnie tarka z grubym oczkiem
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2369
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10505
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 5672
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 1046
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7984
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2369
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10505
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 5672
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 1046
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7984
Składniki
Pokrojoną kapustę w kostkę obsmaża się na smalcu, gdy prawie będzie gotowa dodaje się posiekany czosnek. Gdy zacznie ładnie pachnieć dodaje się pomidory starte na tarce- przekrawa się na pół i ściera na tarce na grubym oczku. Oczywiście można użyć pomidorów z puszki bez skóry. Teraz wystarczy poddusić kapustę do miękkości pod przykryciem i doprawić solą i pieprzem. Po wyłączeniu ognia dodaje się posiekany koperek.
Smacznego :)