Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
opcjonalnie tarka z grubym oczkiem
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3824
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 631
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3827
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 398
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 752
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3824
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 631
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3827
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 398
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 752
Składniki
Pokrojoną kapustę w kostkę obsmaża się na smalcu, gdy prawie będzie gotowa dodaje się posiekany czosnek. Gdy zacznie ładnie pachnieć dodaje się pomidory starte na tarce- przekrawa się na pół i ściera na tarce na grubym oczku. Oczywiście można użyć pomidorów z puszki bez skóry. Teraz wystarczy poddusić kapustę do miękkości pod przykryciem i doprawić solą i pieprzem. Po wyłączeniu ognia dodaje się posiekany koperek.
Smacznego :)