Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
opcjonalnie tarka z grubym oczkiem
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326871
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12152
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17087
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326871
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12152
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17087
Składniki
Pokrojoną kapustę w kostkę obsmaża się na smalcu, gdy prawie będzie gotowa dodaje się posiekany czosnek. Gdy zacznie ładnie pachnieć dodaje się pomidory starte na tarce- przekrawa się na pół i ściera na tarce na grubym oczku. Oczywiście można użyć pomidorów z puszki bez skóry. Teraz wystarczy poddusić kapustę do miękkości pod przykryciem i doprawić solą i pieprzem. Po wyłączeniu ognia dodaje się posiekany koperek.
Smacznego :)