Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nareszcie w sklepach i na ryneczkach od jakiegoś czasu można znaleźć młodą kapustę. Bardzo ją lubię, dlatego jak tylko ją zobaczyłam to nie wahałam się ani chwilę i postanowiłam ją przyrządzić. Dodatkiem do niej był oczywiście aromatyczny koperek. :)
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 8887
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21793
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 445
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 8887
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21793
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 445
Składniki
Kapustę umyć i poszatkować. Koperek umyć i drobno posiekać. W garnku rozpuścić smalec z masłem, dodać kapustę i gotować na małym ogniu do miękkości. Co jakiś czas mieszać i w razie potrzeby dolać wodę. Pod koniec gotowania doprawić solą i octem.
Smacznego !
:)