Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nareszcie w sklepach i na ryneczkach od jakiegoś czasu można znaleźć młodą kapustę. Bardzo ją lubię, dlatego jak tylko ją zobaczyłam to nie wahałam się ani chwilę i postanowiłam ją przyrządzić. Dodatkiem do niej był oczywiście aromatyczny koperek. :)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5343
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 881
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11777
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5069
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5343
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 881
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11777
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5069
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Składniki
Kapustę umyć i poszatkować. Koperek umyć i drobno posiekać. W garnku rozpuścić smalec z masłem, dodać kapustę i gotować na małym ogniu do miękkości. Co jakiś czas mieszać i w razie potrzeby dolać wodę. Pod koniec gotowania doprawić solą i octem.
Smacznego !
:)