Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nareszcie w sklepach i na ryneczkach od jakiegoś czasu można znaleźć młodą kapustę. Bardzo ją lubię, dlatego jak tylko ją zobaczyłam to nie wahałam się ani chwilę i postanowiłam ją przyrządzić. Dodatkiem do niej był oczywiście aromatyczny koperek. :)
Jeśli pistacje to twoja słabość, te pączki skradną twoje serca od pierwszego...
Odsłon: 1000
Dwa blaty kakaowego ciasta biszkoptowego przełożonego kremem na bazie masła,...
Odsłon: 641
Roladki z kurczaka ze szpinakiem, mozzarellą i marchewką, to elegancki obiad,...
Odsłon: 4091
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 73
Jeśli pistacje to twoja słabość, te pączki skradną twoje serca od pierwszego...
Odsłon: 1000
Dwa blaty kakaowego ciasta biszkoptowego przełożonego kremem na bazie masła,...
Odsłon: 641
Roladki z kurczaka ze szpinakiem, mozzarellą i marchewką, to elegancki obiad,...
Odsłon: 4091
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 73
Składniki
Kapustę umyć i poszatkować. Koperek umyć i drobno posiekać. W garnku rozpuścić smalec z masłem, dodać kapustę i gotować na małym ogniu do miękkości. Co jakiś czas mieszać i w razie potrzeby dolać wodę. Pod koniec gotowania doprawić solą i octem.
Smacznego !
:)