Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młoda kapustka troszkę inaczej:)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 823
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12576
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 823
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12576
Składniki
Kapustę oczyszczamy,myjemy,kroimy drobno,wrzucamy do garnka i zalewamy 2-3 szklankami wody. W czasie gdy kapusta zaczyna się gotować obieramy rabarbar,kroimy w ok 2 cm kawałki i wrzucamy do kapusty.Mieszamy i gotujemy ok 15-20 min. Odsączamy,dodajemy zasmażkę zrobioną z masła i mąki,przyprawiamy cukrem,solą i pieprzem,mieszamy,smacznego.