Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młoda kapustka troszkę inaczej:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8277
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1200
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10026
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4589
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 627
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8277
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1200
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10026
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4589
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 627
Składniki
Kapustę oczyszczamy,myjemy,kroimy drobno,wrzucamy do garnka i zalewamy 2-3 szklankami wody. W czasie gdy kapusta zaczyna się gotować obieramy rabarbar,kroimy w ok 2 cm kawałki i wrzucamy do kapusty.Mieszamy i gotujemy ok 15-20 min. Odsączamy,dodajemy zasmażkę zrobioną z masła i mąki,przyprawiamy cukrem,solą i pieprzem,mieszamy,smacznego.