Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młoda kapusta smakuje wyśmienicie z koperkiem i szczypiorkiem
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67320
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1810
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67320
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1810
Składniki
Kapustę poszatkować ,posolić ,popieprzyć,,pocukrować ,wymieszać i odstawić na 10 minut -15 minut aby się zmorzyła . Cebulkę podsmażyć na tłuszczu następnie ,kłaść zmożoną kapustę do podsmażonej cebulki i próżyć do miękkości Na koniec dodać ocet lub sok z cytryny , szczypiorek i koperek jeśli potrzeba, jeszcze doprawić do smaku . Smacznego !!!