Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młoda kapusta smakuje wyśmienicie z koperkiem i szczypiorkiem
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8539
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3008
Polecam.
Odsłon: 1782
Polecam.
Odsłon: 510
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8539
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3008
Polecam.
Odsłon: 1782
Polecam.
Odsłon: 510
Składniki
Kapustę poszatkować ,posolić ,popieprzyć,,pocukrować ,wymieszać i odstawić na 10 minut -15 minut aby się zmorzyła . Cebulkę podsmażyć na tłuszczu następnie ,kłaść zmożoną kapustę do podsmażonej cebulki i próżyć do miękkości Na koniec dodać ocet lub sok z cytryny , szczypiorek i koperek jeśli potrzeba, jeszcze doprawić do smaku . Smacznego !!!