Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młoda kapusta smakuje wyśmienicie z koperkiem i szczypiorkiem
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 323
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 104
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 145
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 323
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 104
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 145
Składniki
Kapustę poszatkować ,posolić ,popieprzyć,,pocukrować ,wymieszać i odstawić na 10 minut -15 minut aby się zmorzyła . Cebulkę podsmażyć na tłuszczu następnie ,kłaść zmożoną kapustę do podsmażonej cebulki i próżyć do miękkości Na koniec dodać ocet lub sok z cytryny , szczypiorek i koperek jeśli potrzeba, jeszcze doprawić do smaku . Smacznego !!!