Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam :) Każdy ma swój sposób na młodą kapustkę, ja dzielę się z Wami moją wersją :)))
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 331
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 363
Eggah to nic innego jak pieczony omlet z dodatkiem warzyw. Danie wywodzi się...
Odsłon: 358
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 296
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 331
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 363
Eggah to nic innego jak pieczony omlet z dodatkiem warzyw. Danie wywodzi się...
Odsłon: 358
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 296
Składniki
Kapustę drobno posiekać, zalać wodą i gotować, posolić. Od momentu zagotowania gotowałam 10 minut. Odcedzić dodać vegetę, pieprz, ocet, koper, z masła i mąki zrobić zasmażkę i dodać do kapusty, wymieszać. Smacznego