Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam :) Każdy ma swój sposób na młodą kapustkę, ja dzielę się z Wami moją wersją :)))
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8517
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 560
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8517
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 560
Składniki
Kapustę drobno posiekać, zalać wodą i gotować, posolić. Od momentu zagotowania gotowałam 10 minut. Odcedzić dodać vegetę, pieprz, ocet, koper, z masła i mąki zrobić zasmażkę i dodać do kapusty, wymieszać. Smacznego