Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam :) Każdy ma swój sposób na młodą kapustkę, ja dzielę się z Wami moją wersją :)))
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6403
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2013
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6403
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2013
 
         
         
                Składniki
Kapustę drobno posiekać, zalać wodą i gotować, posolić. Od momentu zagotowania gotowałam 10 minut. Odcedzić dodać vegetę, pieprz, ocet, koper, z masła i mąki zrobić zasmażkę i dodać do kapusty, wymieszać. Smacznego