Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na młode ziemniaczki właśnie się rozpoczął. A moja wersja jest naprawdę smakowita. Taki dodatek poasuje do większości potraw mięsnych. Enjoy The Food
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326436
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12085
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16853
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5502
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326436
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12085
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16853
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5502
Składniki
Szorujemy ziemniaki i kroimy w grube plastry. Gotujemy al dente. Na patelni podsmażamy na oliwie z oliwek (może być olej) posiekaną cebulę i posypujemy cukrem.
Gdy zbrązowieje dodajemy ugotowane ziemniaki, mieszamy i chwilkę podsmażamy. Całość posypujemy koperkiem. Doprawiamy solą i pieprzem. ENJOY THE FOOD