Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na młode ziemniaczki właśnie się rozpoczął. A moja wersja jest naprawdę smakowita. Taki dodatek poasuje do większości potraw mięsnych. Enjoy The Food
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2455
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3399
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1462
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2179
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2455
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3399
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1462
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2179
Składniki
Szorujemy ziemniaki i kroimy w grube plastry. Gotujemy al dente. Na patelni podsmażamy na oliwie z oliwek (może być olej) posiekaną cebulę i posypujemy cukrem.
Gdy zbrązowieje dodajemy ugotowane ziemniaki, mieszamy i chwilkę podsmażamy. Całość posypujemy koperkiem. Doprawiamy solą i pieprzem. ENJOY THE FOOD