Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na młode ziemniaczki właśnie się rozpoczął. A moja wersja jest naprawdę smakowita. Taki dodatek poasuje do większości potraw mięsnych. Enjoy The Food
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 108
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 289
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1183
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2109
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25523
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 108
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 289
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1183
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2109
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25523
Składniki
Szorujemy ziemniaki i kroimy w grube plastry. Gotujemy al dente. Na patelni podsmażamy na oliwie z oliwek (może być olej) posiekaną cebulę i posypujemy cukrem.
Gdy zbrązowieje dodajemy ugotowane ziemniaki, mieszamy i chwilkę podsmażamy. Całość posypujemy koperkiem. Doprawiamy solą i pieprzem. ENJOY THE FOOD