Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na młode ziemniaczki właśnie się rozpoczął. A moja wersja jest naprawdę smakowita. Taki dodatek poasuje do większości potraw mięsnych. Enjoy The Food
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5871
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5871
Składniki
Szorujemy ziemniaki i kroimy w grube plastry. Gotujemy al dente. Na patelni podsmażamy na oliwie z oliwek (może być olej) posiekaną cebulę i posypujemy cukrem.
Gdy zbrązowieje dodajemy ugotowane ziemniaki, mieszamy i chwilkę podsmażamy. Całość posypujemy koperkiem. Doprawiamy solą i pieprzem. ENJOY THE FOOD