Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny dodatek do deski serów wygląda ładnie kolorowo
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 970
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 106
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2160
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4176
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 970
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 106
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2160
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4176
Składniki
Do czystych słoiczków na spód włożyć po gałązce świeżych ziół na to odsączony ser wsypać trochę pieprzu kolorowego i szczyptę soli oraz zioła prowansalskie tak łyżeczkę. Papryczki bez nasion oraz czosnek pokroić w plasterki i dodać do całości Wszystko zalać oliwą i wstawić do lodówki tak na 2-3 dni. Jeżeli nie mamy świeżych ziół dodajemy suszone