Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na domową, intensywną, ostrą i lekko sodką w smaku musztardę z białej gorczycy z dodatkiem fińskiego cukru brzozowego. Doskonała do kanapek, wędlin i mięs.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7847
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 282
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3063
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7847
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 282
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3063
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Składniki
Gorczycę przekładamy do naczynia i zalewamy ją 150 ml octu jabłkowego i 200 ml gorącej wody. Odstawiamy na noc. Drugiego dnia do naczynia dolewamy 150 do 200 ml gorącej wody, dodajemy cukier brzozowy, sól, kurkumę i miksujemy za pomocą blendera na jednolitą i gładką masę. Musztardę przekładamy do słoiczków i przechowujemy w lodówce. Życzę smacznego! :)