Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najszybszy i najprostszy krem z bitej śmietany i sera mascarpone. Idealny do ciast i tortu.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 89
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 66
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 89
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 66
Składniki
Dobrze schłodzoną śmietanę przelej do wysokiego naczynia. Zacznij ubijać na małych obrotach następnie większ obroty miksera, dodaj cukier puder i ubij do odpowiedniej konsystencji około 3-4 minuty. Nie ubij zbyt długo żeby nie „ przebić śmietany „
Dodaj serki mascarpone i zmiksuj do połączenia składników. Krem jest idealnie twardy i ma odpowiednią konsystencję do przełożenia ciast i tortów.