Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybki sposób na klarowanie masła, które jest idealne do pieczenia i smażenia. Nigdy się nie przypala!
Pyszna, pełna szynki, pieczarek, papryki, cebuli i sera, chrupiąca pizza na c...
Odsłon: 1905
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 30
Polecam.
Odsłon: 734
Pyszna, pełna szynki, pieczarek, papryki, cebuli i sera, chrupiąca pizza na c...
Odsłon: 1905
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 30
Polecam.
Odsłon: 734
Składniki
Zgodnie z instrukcją na filmie: - masło rozpuszczamy w mikrofali pod przykryciem (moc 800, 1,5 minuty) - łyżką zbieramy biały osad z góry - chochelką przelewamy do innego naczynia Gotowe!