Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy dodatek do drugiego dania lub mięsa czyli fasolka szparagowa z bułką i masłem. Najlepiej smakuje świeża latem, ale mrożona odpowiednio przygotowana też jest smaczna.
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 770
Smaczny sernik śmietankowy do kawy. Przepis na dużą blaszkę, około 24x40cm. W...
Odsłon: 12272
Warto przygotować. Kotlety z mielonego mięsa z indyka, własnej roboty sos. Bu...
Odsłon: 225
To część naszego rodzinnego kulinarnego wyzwania — czy 9-letnia dziewczynka p...
Odsłon: 7410
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 770
Smaczny sernik śmietankowy do kawy. Przepis na dużą blaszkę, około 24x40cm. W...
Odsłon: 12272
Warto przygotować. Kotlety z mielonego mięsa z indyka, własnej roboty sos. Bu...
Odsłon: 225
To część naszego rodzinnego kulinarnego wyzwania — czy 9-letnia dziewczynka p...
Odsłon: 7410
Składniki
W garnku zagotuj wodę, wrzuć obrane ząbki czosnku, mrożoną fasolkę i jarzynkę do smaku. Gotuj do miękkości fasolki. Odcedź.
Na suszej patelni upraż na zloty kolor bułkę tartą. Dodaj dowolną ilość według uznania bułki tartej , następnie dodaj dowolną ilość masła tak jak lubisz. Kiedy masło połączy się z bułką tartą dodaj fasolkę i dokładnie wymieszaj. W razie potrzeby dopraw do smaku jarzynką. Podaj ciepłą do drugiego dania.