Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy dodatek do drugiego dania lub mięsa czyli fasolka szparagowa z bułką i masłem. Najlepiej smakuje świeża latem, ale mrożona odpowiednio przygotowana też jest smaczna.
Zrazy mielone w sosie cebulowym, nadziewane papryką, porem i selerem naciowym...
Odsłon: 16
Zrazy wieprzowe z ogórkiem, cebulą i wędzonym boczkiem, podane z ziemniakami,...
Odsłon: 46
Proste ciasto w formie tortu do niedzielnej kawy.
Odsłon: 136
Jeśli znudziły wam się tradycyjne kotlety, polecam kotlety drobiowe z dodatki...
Odsłon: 300
Zrazy mielone w sosie cebulowym, nadziewane papryką, porem i selerem naciowym...
Odsłon: 16
Zrazy wieprzowe z ogórkiem, cebulą i wędzonym boczkiem, podane z ziemniakami,...
Odsłon: 46
Proste ciasto w formie tortu do niedzielnej kawy.
Odsłon: 136
Jeśli znudziły wam się tradycyjne kotlety, polecam kotlety drobiowe z dodatki...
Odsłon: 300
Składniki
W garnku zagotuj wodę, wrzuć obrane ząbki czosnku, mrożoną fasolkę i jarzynkę do smaku. Gotuj do miękkości fasolki. Odcedź.
Na suszej patelni upraż na zloty kolor bułkę tartą. Dodaj dowolną ilość według uznania bułki tartej , następnie dodaj dowolną ilość masła tak jak lubisz. Kiedy masło połączy się z bułką tartą dodaj fasolkę i dokładnie wymieszaj. W razie potrzeby dopraw do smaku jarzynką. Podaj ciepłą do drugiego dania.