Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy dodatek do drugiego dania lub mięsa czyli fasolka szparagowa z bułką i masłem. Najlepiej smakuje świeża latem, ale mrożona odpowiednio przygotowana też jest smaczna.
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 321
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15078
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3035
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 321
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15078
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3035
Składniki
W garnku zagotuj wodę, wrzuć obrane ząbki czosnku, mrożoną fasolkę i jarzynkę do smaku. Gotuj do miękkości fasolki. Odcedź.
Na suszej patelni upraż na zloty kolor bułkę tartą. Dodaj dowolną ilość według uznania bułki tartej , następnie dodaj dowolną ilość masła tak jak lubisz. Kiedy masło połączy się z bułką tartą dodaj fasolkę i dokładnie wymieszaj. W razie potrzeby dopraw do smaku jarzynką. Podaj ciepłą do drugiego dania.