Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można kupić gotową w sklepach z egzotyczną żywnością, lub można ja zrobić samemu. Nada ostry smak tajskim potrawom, jest także jednym ze składników pysznej kwaśnej zupy Tom Yum Hed.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7500
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2456
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7500
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2456
Składniki
Na patelni rozgrzewamy oliwę, i smażymy szalotkę i czosnek na brązowy kolor. Uwaga, czosnek potrzebuje mniej czasu niż szalotka, aby się usmażyć na brązowo.
W miseczce, łączymy pozostałe składniki pasty, ucieramy na gładką masę, następnie dodajemy usmażoną szalotkę i czosnek. Mieszamy.
Całość, wrzucamy jeszcze raz na patelnię, i smażymy przez 2 minuty na średnim ogniu.