Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można kupić gotową w sklepach z egzotyczną żywnością, lub można ja zrobić samemu. Nada ostry smak tajskim potrawom, jest także jednym ze składników pysznej kwaśnej zupy Tom Yum Hed.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118231
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8438
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3119
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2177
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1554
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118231
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8438
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3119
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2177
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1554
Składniki
Na patelni rozgrzewamy oliwę, i smażymy szalotkę i czosnek na brązowy kolor. Uwaga, czosnek potrzebuje mniej czasu niż szalotka, aby się usmażyć na brązowo.
W miseczce, łączymy pozostałe składniki pasty, ucieramy na gładką masę, następnie dodajemy usmażoną szalotkę i czosnek. Mieszamy.
Całość, wrzucamy jeszcze raz na patelnię, i smażymy przez 2 minuty na średnim ogniu.