Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pełny recykling. Pasta do pieczywa z surowców wtórnych. Zagospodarowałem mięso z rosołu. W zamyśle miał to być (i będzie) farsz do wytrawnych ptysiów, ale posmarowałem nim kanapkę i była pyszna - naprawdę smakuje jak pasztet.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1824
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1588
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1542
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2051
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1824
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1588
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1542
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2051
Składniki
Obierz mięso z kości, skórę z kurczaka wyrzuć, tłuste kawałki wołowiny zostaw, masa będzie bardziej zwięzła. Wszystkie składniki wrzuć do malaksera - chodziło mi o to, aby masa była gładka, ale można również składniki zmielić w maszynce, na drobnym sitku. Dodaj majonez, wymieszaj i dopraw do smaku. W razie, gdyby pasta okazała się zbyt sucha możesz dodać trochę oliwy i dokładnie wymieszać.