Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poznajcie prosty patent na kremową pastę jajeczną. Wystarczy, że część białek zetrzecie na tarce o małych oczkach, a żółtka wkruszycie. Oczywiście nie możecie zapomnieć o idealnych proporcjach majonezu i musztardy – na każdą łyżkę majonezu przypada łyżeczka musztardy. Pasta będzie smakować jeszcze lepiej, jeśli dodacie do niej posiekany szczypiorek
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10891
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6252
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5389
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13193
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4935
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10891
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6252
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5389
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13193
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4935
Składniki
Jajka ugotuj na twardo w lekko osolonej wodzie (powinny być gotowe po 8 minutach). Następnie obierz i przekrój na pół.
Wydrąż żółtka i odłóż na bok. 2 białka jajka zetrzyj na tarce o małych oczkach, pozostałe 2 na dużych oczkach.
W miseczce wymieszaj ze sobą majonez, musztardę i przyprawy.
Do większej miski przełóż białka, wkrusz żółtka i dodaj mieszankę majonezowo-musztardową. Wszystko dokładnie wymieszaj.