Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obazda bawarska to tradycyjne danie kuchni bawarskiej. Serwuje się ją z preclem i warzywami. Zadowoli każdego sympatyka kremowych serów camembert:).
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1469
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5990
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8885
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18825
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1469
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5990
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8885
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18825
Składniki
Camembert rozgniatamy widelcem razem z twarożkiem, masłem i przyprawami.
Mieszamy do uzyskania gładkiej masy. Dodajemy posiekaną drobno cebulę i szczypiorek, ponownie mieszamy.