Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obazda bawarska to tradycyjne danie kuchni bawarskiej. Serwuje się ją z preclem i warzywami. Zadowoli każdego sympatyka kremowych serów camembert:).
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 137
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31313
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 418
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 137
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31313
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 418
Składniki
Camembert rozgniatamy widelcem razem z twarożkiem, masłem i przyprawami.
Mieszamy do uzyskania gładkiej masy. Dodajemy posiekaną drobno cebulę i szczypiorek, ponownie mieszamy.