Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sklepach można kupić oleje z dodatkami. Są one niestety dość drogie. Polecam zrobić takie w domu, według własnych upodobań.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1504
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231894
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5027
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1504
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231894
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5027
Składniki
Butelki i nakrętki wyparzamy. Do butelek wsypujemy ulubione przyprawy. Przyprawy suszone są bardziej trwałe, jeśli użyjecie świeżego czosnku czy papryki olej trzeba trzymać w lodówce i szybko zużyć. Odstawiamy w ciemne miejsce na 1-2 tygodnie. Po tym czasie olej przejdzie zapachami. Takie oleje świetnie nadają się do sałatek.