Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cud witaminowy - niezwykle zdrowa, krucha i delikatna papryka konserwowa
Nóż, deska do krojenia, garnek
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8671
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7267
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4971
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327939
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8671
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7267
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4971
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327939
Składniki
Paprykę oczyścić, pokroić na mniejsze części. Przygotować zalewę: 2 litry wody 4 łyżki miodu 4 łyżki cukru 2 łyżki soli Szklanka octu Zagotować Do słoików dać paprykę, wkładać ściśle, parę listków liścia laurowego, parę kulek ziela angielskiego, trochę ziaren gorczycy. Można opcjonalnie na wierzch dać łyżkę oleju. Zalać wszystko przygotowaną miksturą. Pasta rysować około 10 minut. Słoiki odwrócić na pół godziny do góry nogami. Cóż powiedzieć więcej: smacznego