Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cud witaminowy - niezwykle zdrowa, krucha i delikatna papryka konserwowa
Nóż, deska do krojenia, garnek
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5246
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 817
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11660
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5041
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1286
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5246
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 817
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11660
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5041
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1286
Składniki
Paprykę oczyścić, pokroić na mniejsze części. Przygotować zalewę: 2 litry wody 4 łyżki miodu 4 łyżki cukru 2 łyżki soli Szklanka octu Zagotować Do słoików dać paprykę, wkładać ściśle, parę listków liścia laurowego, parę kulek ziela angielskiego, trochę ziaren gorczycy. Można opcjonalnie na wierzch dać łyżkę oleju. Zalać wszystko przygotowaną miksturą. Pasta rysować około 10 minut. Słoiki odwrócić na pół godziny do góry nogami. Cóż powiedzieć więcej: smacznego