Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cud witaminowy - niezwykle zdrowa, krucha i delikatna papryka konserwowa
Nóż, deska do krojenia, garnek
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 311
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1346
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25267
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 311
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1346
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25267
Składniki
Paprykę oczyścić, pokroić na mniejsze części. Przygotować zalewę: 2 litry wody 4 łyżki miodu 4 łyżki cukru 2 łyżki soli Szklanka octu Zagotować Do słoików dać paprykę, wkładać ściśle, parę listków liścia laurowego, parę kulek ziela angielskiego, trochę ziaren gorczycy. Można opcjonalnie na wierzch dać łyżkę oleju. Zalać wszystko przygotowaną miksturą. Pasta rysować około 10 minut. Słoiki odwrócić na pół godziny do góry nogami. Cóż powiedzieć więcej: smacznego