Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cud witaminowy - niezwykle zdrowa, krucha i delikatna papryka konserwowa
Nóż, deska do krojenia, garnek
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 150
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 542
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 260
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 150
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 542
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 260
Składniki
Paprykę oczyścić, poprosić na mniejsze części. Przygotować zalewę: 2 litry wody 4 łyżki miodu 4 łyżki cukru 2 łyżki soli Szklanka octu Zagotować Do słoików dać paprykę, wkładać ściśle, parę listków liścia laurowego, parę kulek ziela angielskiego, trochę ziaren gorczycy. Można opcjonalnie na wierzch dać łyżkę oleju. Zalać wszystko przygotowaną miksturą. Pasta rysować około 10 minut. Słoiki odwrócić na pół godziny do góry nogami. Cóż powiedzieć więcej: smacznego