Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywa pachnące rozmarynem, w towarzystwie koziego sera. To zestawienie śmiało można potraktować jako samodzielne danie, które szczególnie polecam osobom dbającym o linię. Dla tych, którzy nie liczą kalorii, papryka w sosie pomidorowym może stać się warzywnym dodatkiem do mięs. Polecam!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 121
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2720
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3604
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 534
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 6027
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 121
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2720
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3604
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 534
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 6027
Składniki
Paprykę myjemy, usuwamy z niej gniazda nasienne, kroimy w paski. Cebulę obieramy, kroimy w piórka. Warzywa podsmażamy na rozgrzanym tłuszczu, do momentu w którym cebulka stanie się szklista. Wówczas wlewamy pomidory wraz z zalewą i dodajemy świeży rozmaryn. Całość dusimy 5 minut, przyprawiamy solą i pieprzem. Uduszone warzywa podajemy z kozim serem pokrojonym w plasterki, przybrane gałązką rozmarynu.
Smacznego.