Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywa pachnące rozmarynem, w towarzystwie koziego sera. To zestawienie śmiało można potraktować jako samodzielne danie, które szczególnie polecam osobom dbającym o linię. Dla tych, którzy nie liczą kalorii, papryka w sosie pomidorowym może stać się warzywnym dodatkiem do mięs. Polecam!
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37358
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 42
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 119
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 110
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37358
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 42
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 119
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 110
Składniki
Paprykę myjemy, usuwamy z niej gniazda nasienne, kroimy w paski. Cebulę obieramy, kroimy w piórka. Warzywa podsmażamy na rozgrzanym tłuszczu, do momentu w którym cebulka stanie się szklista. Wówczas wlewamy pomidory wraz z zalewą i dodajemy świeży rozmaryn. Całość dusimy 5 minut, przyprawiamy solą i pieprzem. Uduszone warzywa podajemy z kozim serem pokrojonym w plasterki, przybrane gałązką rozmarynu.
Smacznego.