Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywa pachnące rozmarynem, w towarzystwie koziego sera. To zestawienie śmiało można potraktować jako samodzielne danie, które szczególnie polecam osobom dbającym o linię. Dla tych, którzy nie liczą kalorii, papryka w sosie pomidorowym może stać się warzywnym dodatkiem do mięs. Polecam!
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 909
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2785
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3333
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 909
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2785
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3333
Składniki
Paprykę myjemy, usuwamy z niej gniazda nasienne, kroimy w paski. Cebulę obieramy, kroimy w piórka. Warzywa podsmażamy na rozgrzanym tłuszczu, do momentu w którym cebulka stanie się szklista. Wówczas wlewamy pomidory wraz z zalewą i dodajemy świeży rozmaryn. Całość dusimy 5 minut, przyprawiamy solą i pieprzem. Uduszone warzywa podajemy z kozim serem pokrojonym w plasterki, przybrane gałązką rozmarynu.
Smacznego.