Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie przepadam za wędlinami, dlatego dość często staram się przygotowywać różne pasty do chleba. Ta z gotowanymi kasztanami jest naprawdę znakomita.
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3300
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3300
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Składniki
Awokado obrać, usunąć pestkę a mąższ wybrać delikatnie łyżką. Przełożyć do miski. Kasztany ugotować, obrać i pokroić na mniejsze cząstki. Czosnek przecisnąć przez praskę. Pomidory pokroić w paski. Dodać majonez, olej, musztardę i przyprawy do smaku. Zmiksować na mus. Przełożyć do szklanego pojemnika. Można przechowywać kilka dni w lodówce.