Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie przepadam za wędlinami, dlatego dość często staram się przygotowywać różne pasty do chleba. Ta z gotowanymi kasztanami jest naprawdę znakomita.
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 4933
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 4933
Składniki
Awokado obrać, usunąć pestkę a mąższ wybrać delikatnie łyżką. Przełożyć do miski. Kasztany ugotować, obrać i pokroić na mniejsze cząstki. Czosnek przecisnąć przez praskę. Pomidory pokroić w paski. Dodać majonez, olej, musztardę i przyprawy do smaku. Zmiksować na mus. Przełożyć do szklanego pojemnika. Można przechowywać kilka dni w lodówce.