Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie przepadam za wędlinami, dlatego dość często staram się przygotowywać różne pasty do chleba. Ta z gotowanymi kasztanami jest naprawdę znakomita.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4089
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416049
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2760
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4089
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416049
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2760
Składniki
Awokado obrać, usunąć pestkę a mąższ wybrać delikatnie łyżką. Przełożyć do miski. Kasztany ugotować, obrać i pokroić na mniejsze cząstki. Czosnek przecisnąć przez praskę. Pomidory pokroić w paski. Dodać majonez, olej, musztardę i przyprawy do smaku. Zmiksować na mus. Przełożyć do szklanego pojemnika. Można przechowywać kilka dni w lodówce.