Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie przepadam za wędlinami, dlatego dość często staram się przygotowywać różne pasty do chleba. Ta z gotowanymi kasztanami jest naprawdę znakomita.
Awokado obrać, usunąć pestkę a mąższ wybrać delikatnie łyżką. Przełożyć do miski.
Kasztany ugotować, obrać i pokroić na mniejsze cząstki.
Czosnek przecisnąć przez praskę.
Pomidory pokroić w paski.
Dodać majonez, olej, musztardę i przyprawy do smaku.
Zmiksować na mus. Przełożyć do szklanego pojemnika. Można przechowywać kilka dni w lodówce.
Bardzo smaczny sposób na pierś z kurczaka nadziewaną pastą paprykową .
Odsłon: 670
Pyszna i szybka w przygotowaniu pasta kanapkowa z sera twarogowego i pasty or...
Odsłon: 4140
Pyszny i puszysty sernik na kakaowym spodzie z polewą czekoladową posypany wi...
Odsłon: 1667
Kolorowa,niskokaloryczna i pyszna sałatka
Odsłon: 17455
Sezon grillowy w pełni, więc zachęcam do spróbowania szybkiej sałatki z seler...
Odsłon: 413
Pyszna, bardzo szybka i prosta sałatka z serkiem pleśniowym.
Odsłon: 7676
Pyszny i puszysty sernik na kakaowym spodzie z polewą czekoladową posypany wi...
Odsłon: 1667
Kolorowa,niskokaloryczna i pyszna sałatka
Odsłon: 17455
Sezon grillowy w pełni, więc zachęcam do spróbowania szybkiej sałatki z seler...
Odsłon: 413
Pyszna, bardzo szybka i prosta sałatka z serkiem pleśniowym.
Odsłon: 7676
Składniki
Awokado obrać, usunąć pestkę a mąższ wybrać delikatnie łyżką. Przełożyć do miski. Kasztany ugotować, obrać i pokroić na mniejsze cząstki. Czosnek przecisnąć przez praskę. Pomidory pokroić w paski. Dodać majonez, olej, musztardę i przyprawy do smaku. Zmiksować na mus. Przełożyć do szklanego pojemnika. Można przechowywać kilka dni w lodówce.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Pieczarki faszerowane mozzarellą z grilla
Dodatki
Szaszłyki z pomidorów
Dodatki
Kluski francuskie do zup
Dodatki
Młoda kapusta na słodko. Z delikatną nutą kwaskowości
Pieczarki faszerowane mozzarellą z grilla
Są tak smaczne, że grillowałam je już drugi raz!
Odsłon: 186
Szaszłyki z pomidorów
Grillowanie pomidorów wydobywa z nich całą słodycz i rozpływają się w ustach.
Odsłon: 138