Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie przepadam za wędlinami, dlatego dość często staram się przygotowywać różne pasty do chleba. Ta z gotowanymi kasztanami jest naprawdę znakomita.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13259
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2593
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3740
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4754
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13259
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2593
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3740
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4754
Składniki
Awokado obrać, usunąć pestkę a mąższ wybrać delikatnie łyżką. Przełożyć do miski. Kasztany ugotować, obrać i pokroić na mniejsze cząstki. Czosnek przecisnąć przez praskę. Pomidory pokroić w paski. Dodać majonez, olej, musztardę i przyprawy do smaku. Zmiksować na mus. Przełożyć do szklanego pojemnika. Można przechowywać kilka dni w lodówce.