Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta ma intensywny, doskonały smak, mam nadzieję, że temu kto się skusi będzie smakowała.
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 172
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 168
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 440
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 107
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 172
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 168
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 440
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 107
Składniki
Jajka ścieramy na tarce o drobnych oczkach. W małej misce mieszamy na jednolitą masę chrzan, majonez i jogurt. Powstały sos łączymy z jajkami. Dodajemy szczypiorek lub rzeżuchę. Doprawiamy do smaku.