Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta jajeczna ze szczypiorkiem i czosnkiem idealna na śniadanie lub kolacje z ulubionym pieczywem Najlepiej smakuje zaraz po przygotowaniu .
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8285
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1200
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10034
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4594
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 630
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8285
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1200
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10034
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4594
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 630
Składniki
Jajka ugotuj na twardo , wystudź i obierz , następnie zetrzyj na tarce o grubych oczkach . Szczypiorek opłukaj i drobno posiekaj .
Majonez wymieszaj z jogurtem , musztardą i czosnkiem , dodaj do jajek i wymieszaj , dopraw do smaku solą , pieprzem i słodką papryką .
Pasta najlepiej smakuje zaraz po przygotowaniu z ulubionym pieczywem .