Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta jajeczna ze szczypiorkiem i czosnkiem idealna na śniadanie lub kolacje z ulubionym pieczywem Najlepiej smakuje zaraz po przygotowaniu .
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 688
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 661
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 251
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 688
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 661
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 251
Składniki
Jajka ugotuj na twardo , wystudź i obierz , następnie zetrzyj na tarce o grubych oczkach . Szczypiorek opłukaj i drobno posiekaj .
Majonez wymieszaj z jogurtem , musztardą i czosnkiem , dodaj do jajek i wymieszaj , dopraw do smaku solą , pieprzem i słodką papryką .
Pasta najlepiej smakuje zaraz po przygotowaniu z ulubionym pieczywem .