Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta jajeczna ze szczypiorkiem i czosnkiem idealna na śniadanie lub kolacje z ulubionym pieczywem Najlepiej smakuje zaraz po przygotowaniu .
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19233
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13028
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1666
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232102
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19233
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13028
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1666
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232102
Składniki
Jajka ugotuj na twardo , wystudź i obierz , następnie zetrzyj na tarce o grubych oczkach . Szczypiorek opłukaj i drobno posiekaj .
Majonez wymieszaj z jogurtem , musztardą i czosnkiem , dodaj do jajek i wymieszaj , dopraw do smaku solą , pieprzem i słodką papryką .
Pasta najlepiej smakuje zaraz po przygotowaniu z ulubionym pieczywem .