Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta jajeczna ze szczypiorkiem i czosnkiem idealna na śniadanie lub kolacje z ulubionym pieczywem Najlepiej smakuje zaraz po przygotowaniu .
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11962
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16487
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5302
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11962
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16487
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5302
Składniki
Jajka ugotuj na twardo , wystudź i obierz , następnie zetrzyj na tarce o grubych oczkach . Szczypiorek opłukaj i drobno posiekaj .
Majonez wymieszaj z jogurtem , musztardą i czosnkiem , dodaj do jajek i wymieszaj , dopraw do smaku solą , pieprzem i słodką papryką .
Pasta najlepiej smakuje zaraz po przygotowaniu z ulubionym pieczywem .