Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasty jajeczne cieszą się wielkim powodzeniem, zapewne dlatego, że można do nich dodać to, na co akurat ma się ochotę. U mnie wersja z porem i natką pietruszki - doskonała.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 918
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1968
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 454
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 918
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1968
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 454
Składniki
Jajka obieramy ze skorupek i kroimy w kostkę. Pory myjemy i kroimy w ćwierć plastry (lub pół plastry, jeśli pory są drobne), wrzucamy je do pokrojonych wcześniej jajek. Następnie dodajemy majonez oraz posiekaną natkę pietruszki i dokładnie mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i podajemy.