Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta jajeczna z rybą, możesz dodać tuńczyka lub filety z makreli czy śledzi w oleju. Polecam
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10372
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5973
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12812
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4564
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10372
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5973
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12812
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4564
Składniki
Jajka ugotuj, ostudź, obierz i pokrój w drobną kostkę lub zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Rybę rozdrobnij za pomocą widelca. Ogórki, cebulę oraz suszone pomidory pokrój w drobną kostkę. Koperek posiekaj.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj, dodaj majonez, musztardę i śmietanę, dopraw do smaku solą i pieprzem. Jeśli chcesz możesz wszystkie składniki zblendować na gładką masę.