Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta jajeczna z rybą, możesz dodać tuńczyka lub filety z makreli czy śledzi w oleju. Polecam
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 896
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 12
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 896
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 12
Składniki
Jajka ugotuj, ostudź, obierz i pokrój w drobną kostkę lub zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Rybę rozdrobnij za pomocą widelca. Ogórki, cebulę oraz suszone pomidory pokrój w drobną kostkę. Koperek posiekaj.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj, dodaj majonez, musztardę i śmietanę, dopraw do smaku solą i pieprzem. Jeśli chcesz możesz wszystkie składniki zblendować na gładką masę.