Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna pasta na śniadanie, idealna do kanapek. Pasta jest niedroga i szybko się ją przygotowuje. Z resztą warto hodować rzeżuchę przez cały rok i dodawać ją do różnych potraw.
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, obieramy i drobno kroimy. Następnie dodajemy do jajek posiekany szczypiorek, rzeżuchę, majonez i jogurt, doprawiamy do smaku solą i pieprzem, mieszamy.
Polecam