Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś klasyka. Pasta jajeczna. Bardzo ją lubię. Najlepsza chyba tradycyjna, tylko jajka i szczypiorek, ale żeby urozmaicić dodaje różne dodatki. Często robię właśnie z rzodkiewką. Do tego swojskie pieczywo i jestem w niebie.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1101
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11256
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 360
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 395
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1101
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11256
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 360
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 395
Składniki
Jajka obrać ze skorupek. Umyć i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, lub rozgnieść widelcem. Rzodkiewkę zetrzeć na tarce i dodać do jajek. Następnie dodać szczypiorek, majonez, musztardę i przyprawić solą i pieprzem. Wszystko razem wymieszać. Można jeszcze dodatkowo rozgnieść widelcem.