Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś klasyka. Pasta jajeczna. Bardzo ją lubię. Najlepsza chyba tradycyjna, tylko jajka i szczypiorek, ale żeby urozmaicić dodaje różne dodatki. Często robię właśnie z rzodkiewką. Do tego swojskie pieczywo i jestem w niebie.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3432
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 496
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 292
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 6848
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 299
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3432
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 496
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 292
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 6848
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 299
Składniki
Jajka obrać ze skorupek. Umyć i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, lub rozgnieść widelcem. Rzodkiewkę zetrzeć na tarce i dodać do jajek. Następnie dodać szczypiorek, majonez, musztardę i przyprawić solą i pieprzem. Wszystko razem wymieszać. Można jeszcze dodatkowo rozgnieść widelcem.