Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś klasyka. Pasta jajeczna. Bardzo ją lubię. Najlepsza chyba tradycyjna, tylko jajka i szczypiorek, ale żeby urozmaicić dodaje różne dodatki. Często robię właśnie z rzodkiewką. Do tego swojskie pieczywo i jestem w niebie.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3783
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2141
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5599
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5606
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3783
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2141
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5599
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5606
Składniki
Jajka obrać ze skorupek. Umyć i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, lub rozgnieść widelcem. Rzodkiewkę zetrzeć na tarce i dodać do jajek. Następnie dodać szczypiorek, majonez, musztardę i przyprawić solą i pieprzem. Wszystko razem wymieszać. Można jeszcze dodatkowo rozgnieść widelcem.