Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś klasyka. Pasta jajeczna. Bardzo ją lubię. Najlepsza chyba tradycyjna, tylko jajka i szczypiorek, ale żeby urozmaicić dodaje różne dodatki. Często robię właśnie z rzodkiewką. Do tego swojskie pieczywo i jestem w niebie.
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 382
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1460
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 5669
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 342
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 382
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1460
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 5669
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 342
Składniki
Jajka obrać ze skorupek. Umyć i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, lub rozgnieść widelcem. Rzodkiewkę zetrzeć na tarce i dodać do jajek. Następnie dodać szczypiorek, majonez, musztardę i przyprawić solą i pieprzem. Wszystko razem wymieszać. Można jeszcze dodatkowo rozgnieść widelcem.