Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś klasyka. Pasta jajeczna. Bardzo ją lubię. Najlepsza chyba tradycyjna, tylko jajka i szczypiorek, ale żeby urozmaicić dodaje różne dodatki. Często robię właśnie z rzodkiewką. Do tego swojskie pieczywo i jestem w niebie.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1591
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 971
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1591
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 971
Składniki
Jajka obrać ze skorupek. Umyć i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, lub rozgnieść widelcem. Rzodkiewkę zetrzeć na tarce i dodać do jajek. Następnie dodać szczypiorek, majonez, musztardę i przyprawić solą i pieprzem. Wszystko razem wymieszać. Można jeszcze dodatkowo rozgnieść widelcem.